tisdag 22 juli 2008

Fortsättning loppisfynd...


Tänk vad fel man kan ha. Svärmor, som är en riktig blåbärsjägare har varit ute flera gånger för att plocka blåbär utan resultat. Jag fick höra utav grannarna att dom aldrig sett så mycket blåbär i skogarna som i år. Ut i skogen bar det och visst var det sant. Stora fina blåbär i mängder hittade vi och nu blir det till att koka drottningsylt!
Här kommer några fynd jag hittade när vi var på Österlen. En rostig fotogenlampa, vi får se om vi får fart på den annars är den ju dekorativ som den är, eller hur! Sen hittade jag en kaffekanna med sockerskål och liten kanna till i försilvrat porslin. Passar väl mig som knappt smakat kaffe *fniss*. Nä, men ur den tänker jag mig servara mynta te nu, och till jul blir den nog perfekt till glögg men det vill man väl inte riktigt tänka på just nu!
Ha nu alla en fortsatt skön vecka, och till alla loppisälskare önskar jag god tur!
Många kramar
Karin

8 kommentarer:

Anneli sa...

Hej, Karin!

Det verkar som att du ÄNTLIGEN har haft lite tid att besöka lite loppisar...kul med alla dina fina fynd!!

-Ser så gott ut med all hallon du har plockat...och tack för tipset om blåbären...jag hade hört det samma att det inte fanns några i år, men jag ska nog ut i skogarna i a f och se med egna ögon...

Ha det gott!!

KRAM

Kristin sa...

Hej Karin! Vilka fina saker du har fyndat. Fotogenlampan var så fin med sin läckra patina! Här är det inga blåbär. Jag har inte sett några, men jag har inte letat i skogarna heller utan bara tittat häromkring tomten. Lite hallon hade min mamma och pappa plockat åt oss igår, så J fick hallon och mjölk till kvällsmat! Det väcker en hel del sommarminnen från när man själv hade sommarlov... mysigt.

Ha en bra dag! :-D

/Kristin

Hem och Lycka sa...

Vilka fina fynd du gjort, gillar särskilt lampan..

Lite nyfiken på din shop men såg att man behöver en inbjudan. Om du har lust att bjuda in mig så är min e-mailadress maria@hemochlycka.se

kram!

Kristin sa...

Hej Karin, ja, jag vill också gärna ha en injbudan till din webbshop. Hade för mig att jag skrev det innan men det kan jag nog inte ha gjort... utan bara tänkt.
Hoppas du har det bra i solen & värmen! :-)
/Kristin

Karin sa...

Jag har bara registrerat min bloggshop och håller på att försöka få in lite bilder i den. När jag är klar så kommer den inte att vara stängd utan öppen för alla som vill kika in.
Jag hoppas det blir inom snar framtid!

Karin Lindström

Radhusdrömmar sa...

Karin! Det var ju jättekul att ses en liten kort stund! Du är ju så glad och gullig!
Hoppas att allt går bra nu med affären, ska bli spännande att se var du hittar på för något nu.

Finfina loppisfynd! Själv har det inte blivit så mycket loppis för min del, hoppas att det kommer lite sånt nu på andra delen av semestern.

Många kramar
Johanna

hemtrevnad marie sa...

Fina fynd du gjort!!
Gillar speciellt kaffeservisen, kaffekärring som jag är:)!
Blåbär är ju alltid gott!!
kramis

Moderncountry sa...

God morgen Karin!

Men så himla glad jeg ble for din hilsen på bloggen :) Ja, du vet vel hvordan enkelte blogger kan påvirke og du er akkurat sånn en. Klemmer!
Jeg elsker din stil og dine siste funn er så vakre. og spesiellt lykta, super!

Nå skal jeg nyte dine siste poster, å så får du har en riktig herlig helg!
Varme klemmer fra Aina