tisdag 15 juli 2008

Hemma igen och utmärkelse!Hej på er alla vänner, nu har vi kommit hem igen efter en härlig semester. Vi har bla varit på Österlen och jag är förälskad. Tänk att komma till en plats som har allt jag tycker om. Otroligt vackert landskap, vackra hus, otroliga trädgårdar, god mat, härliga fikaställen, loppisar och antikaffärer överallt. Några fynd och massor av inspiration har jag med mig i hem i bagaget. Jag ska visa er vad jag fyndat jag lovar, och jag längtar redan tillbaka!


Väl hemma igen så blir jag så glad när jag läser alla snälla kommentarer, och så har jag fått en utmärkelse av goa Kristin, i mitt paradis. Tusen tack, du är för rar. Kolla hennes blogg där hon tipsar om kanelbulle kaka. Ser hur god ut som helst, den måste jag bara baka!

Denna gång väljer jag att skicka den vidare till alla härliga bloggar, för jag har ännu inte stött på någon som inte är briljant på sitt eget vis!


En fortsatt skön Juli och semestervecka önskar jag er alla!


Många varma kramar

Karin

Ps Tusen tack Liz och Thomas för att vi fick låna ert härliga hus!

4 kommentarer:

timelesshome annika sa...

Hej!
Välkommen hem. Jag har kollat bloggen under min
Englands resa. Visst är det underbart på Österlen,men underbart är kort. Hoppas du fyndat många roliga saker och att du haft en alldeles underbar semester. Själv har jag härliga bilder med mig hem och många underbara minnen men inga loppis fynd,fullspäckat schema varenda dag...med alla underbara människor från fem nationer.
Många kramar från Annika

Kristin sa...

Hej hej Karin! Vad kul att höra att ni hade det skönt på Österlen! Det enda som är en nackdel där, är väl att det är lite blåsigt... annars tycker jag inte heller att det finns några nackdelar. Tänk att man liksom kan odla valnötsträd, persikoträd och fikon i sin trädgård och inte behöver skydda det i orangerier eller växthus eller så som man måste göra här. Lycka!

Jag ser fram emot att få se vad du har hittat för fina saker i Skåne. Hann ni in om några av de ställen jag tipsade om i Småland? Det var lite synd att ni inte hann svänga hit om, men det kan vi väl ta en annan gång eller hur???!!

Du måste verkligen prova kanelbullekakan. Massor med kalorier men ack så god. Lite synder får man väl ändå ha i sitt liv... kakor är definitivt en av mina stora synder. Känner att jag måste ta lite krafttag nu till hösten och försöka äta lite mindre sött... det skulle ju inte skada att gå ner ett par kilon, kan jag ju erkänna.

Vad kul att du är tillbaka!!! :-) Jag undrar en sak, kan man få inloggning till dina blogg för din butiks storsäljare? Är nyfiken!!!

Kram och ha det bra!

Jen sa...

Halloj!

Trevlig blogg du har. Blir nyfiken på din butik, vart kan man finna den?

Ha det gott! / Jen

MARIA sa...

Österlen, man måste ju bara vara där, ibland. Vännen, hittade idag
http://boatshedchic.blogspot.com/.
Jag kom dit via en annan blogg i USA och tappade hakan när jag hamnade direkt i Mariefred och i din butik bla. Kul!
Var på konsert på Mälsåker häromdagen.Kände igen ditt hus från bloggen. Jättefint.
Kram Maria