måndag 28 juli 2008

New Dawn och värmeslag...


Hej på er alla i sommarvärmen. Visst är det underbart att det är så varmt och skönt. Själv har jag visst fått värmeslag, för jag har lagt bort vår kamera!! Nu har jag letat i flera dagar efter den utan resultat, så jag har fått gräva fram en gammal bild på min älskade New Dawn ros.

Ha en fortsatt underbart skön vecka!

Många kramar,
Karin

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vilken vacker ros! Rosa och vita rosor är mina favoriter. Hoppas du finner kameran. kram!

hemtrevnad marie sa...

New dawn är en ljuvlig ros...tål att tittas på !
Hoppas du hittar kameran....
värmeslag har jag också fått...igår glömde jag allt mjöl när jag bakade dubbla sats av kladdkakemuffins!!
Men nu på morgonen är det faktiskt skönt här jag sitter vid öppet fönster....det blåser lite idag.
kramis

Kristin sa...

Hej Karin! Å nej, har du förlagt kameran!!! Vad hemskt! JAg hoppas du hittar den och att den inte har legat ute och blivit förstörd av typ dagg. Här är också enormt varmt. Igår var det 32 grader och luften stod still, då åkte vi till Ikea... de har ju aircondition och så fick vi handlat en hel del vi behövde, J fick leka i bollhavet och så fikade vi där. Barnfamiljens nöjen är enkla ;-)

Härlig ros, jag tror jag måste köpa en New Dawn nästa år.

Ha det så bra! :-)

Kram K

Pia sa...

Hvilken herlig blog du har:-) Og tak for hilsen inde på min blog:-) Min systers mann er fra Nyköping, derfor rejser vi ofte på besøk der - fin fin by:-)

Kram P

Tidsmästarinnan sa...

hej Karin!
jag har fått rosdille i år, går här och klurar på vilka fina rosor jag ska plantera... men eftersom jag inte har några vidare gröna fingrar får jag nog läsa på lite hur man ska ta hand om dem först :-)

Hoppas du hittar kameran! Hemma har vi saker och tvätthögar överallt efter semestern så själv går jag omkring och letar hela tiden efter saker jag just hade i handen... mycket irriterande!

Varm kram till dig (eller kanske du hellre vill ha en svalkande kram i denna värmen, hihi!)

Mitt Egnahem sa...

New dawn har jag suktat länge efter. Måste bara bli så "färdig" med allt annat så man kan börja med finliret... (som om man någonsin blir "färdig"!!!) Den är underbar. Värmland är också stekHETT! MVH Mitt Egnahem

saint ange sa...

Hi Karin !
I have also new dawn in my provençal garden !
your blog is délicious
friendly of Provence
domie (saint ange)

Karin sa...

Hello!
Thank you for your comment! New dawn is so beautifull, but i can imagine that you have many beautifull flowers in your garden in provence.
Have a nice summer!
Friendly/Karin