torsdag 19 november 2009

Det bidde en trådrulledekoration!


Här så får ni se vad det blev av mitt pyssel. Jag klistrade fast en bit av det gamla brevet på trådrullen. Sen satte jag några pärlor från ett trasigt halsband på en bit ståltråd och trädde tråden genom trådrullen. Till slut sydde jag fast en bit handknypplad spets med en pärlemorknapp som hänge.




Det blev tio stycken som jag lagt i en fin burk tills det är dags att pynta. Idag har jag tagit in en liten minigran och satt i en stor glasburk (den agerade fotomodell till mitt pynt). Jag tyckte så mycket om dem förra året så jag kunde inte hålla mig. Dagarna kryper närmare, snart är det bara en vecka kvar till advent! I helgen ska jag nog ta och gå igenom min julkartonger. Bäst att kolla adventsstjärnorna i tid:)


En julgransdekoration passande en "sömmerska", eller hur!

Jag vill tacka alla bloggvänner som kommit med tips om kåvepenin. Och jag vill speciellt tacka Ulrika, Maria, Carina och Åsa. Tack för att ni delade med er av era erfarenheter!

Ha en fortsatt kreativ vecka!

Varmaste hälsningarna
Karin

Follow Karin Lindström

13 kommentarer:

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Men åhh såå söta saker du gjort.. kram sussie

Designe sa...

Vilket superfint pynt du gjort! Personligt och gammeldags! Gulligt med granen oxå! I helgen ska jag med ut och hämta nån liten gran! Kram :)

Anonym sa...

Jättefint blev det. Jag längtar till första advent, då tycker folk inte att jag är tokig längre. Jag har granar och hyacinter inne och alla runt omkring mig bara skakar på huvudet.

Krammmm

Karin sa...

Snyggt, jag gillar pynt. Fin idé.
Karin

miss marple sa...

Hei!Er innom din blogg titt og ofte selv om jeg ikke kommenterer hver gang...men nå måtte jeg,det var utrolig fin pynt du har laget!! Så personlig og kreativt:-)
Klem fra meg;)

Lena Skapar och Inreder sa...

Vilket fint pynt, jag tycker det är fantastiskt att kunna återanvända gammla saker som man har i gömmorna. Men man måste vara lite kreativ också.

Karin är det OK om jag lägger upp dig på min sida, det är så intressant så jag vill följa dig.

Hade gott och hoppas din son kryat på sig Lena

Karin Lindström sa...

Hej Krista!

Hoppas jetlagen har stabiliserats nu. Fy jag blir alltid helt felprogramerad när jag är i Usa. Men det brukar vara mest när jag är där, hemma så kan man ju oftast ta det lite lugnt. När man är där ska man ju se så mycket som möjligt. Vad härligt att komma dit den här tiden, jag är inte alls avundsjuk:) Jag har bara varit i New york ett par gånger och jag vill alltid åka dit igen när jag är där. Det skulle vara roligt att se lite mer av Usa någon gång.

Har ni det bra i Bollnäs? Hos oss regnar det för fullt igen. Jag tyckte de sa att det skulle vara uppehåll ett par dagar men inte då.

Jag har inte hunnit svara dig, min lilla pojke har varit riktigt sjuk här hemma. Nu hoppas jag han är på bättringsvägen för det är en vecka nu. Jag har en julmarknad jag ska vara med på nästa vecka så jag vill ju sy nu, jag vill juh ha med lite fina saker att sälja.

Ha en riktigt skön helg lite i förskott. Man vet aldrig när man får tillfälle att blogga igen:)

Kramar
Karin

Färjtorp sa...

Så söta du har gjort!!!
Här blir det oxå att ta in små-granar snart. Tycker oxå att de är så fina att ha i en glasburk.

Ha det fint
kram johanna

Anonym sa...

Vad en jättefint ide!
kram Patricia

alegni sa...

det hade jag aldrig gissat på! så fint det blev. jag förvånas ständigt över alla kreativa och påhittiga människor här i bloggosfären.
ha en skön helg!
kram
ingela

Emelie sa...

Dina små dekorationer blev verkligen söta!
Ha det gott!
Kramar Emelie

Nyanser av vitt sa...

Jättegullig dekoration Karin.
Vaddå också...var ska du stå och när?
Kramis

Lilla huset på prärien sa...

Denna helgen har jag som mål att gå på tre olika julmarknader och dessutom hinna julpyssla mitt hem... tror du jag fixar det?

kram J