onsdag 17 november 2010

Guld och silver...

Vilket underbart väder det är, verkligen motsatsen till i Måndags. Min minsta pojke har feber och halsont så vi är hemma. Jag rensar bland mina prylar och idag kom turen till jullådorna. Tänkte att det kunde vara lite lagom ansträngande pyssel för en sjukling att kolla in hur tomtarna har haft det sen sist. Det är riktigt roligt att plocka i dem och se vad som finns, både för mig och barnen men nu ångrar jag nästan att jag inte gjorde det ensam för vi har jultomtar och pynt utspritt i halva huset *skrattar*.

Jag har plockat bort de "höstiga" sakerna jag hade i matrummet, nu ska det bli adventsfint här inne! Silverljusstakarna och den guldfärgade "hyllan" passar i alla fall fint till julens glitter ;)


Första advent är ju redan nästa helg kom jag på. Jag är lite tidigare ute än vad jag brukar, men det känns faktiskt riktigt mysigt att ta fram lite "bling, bling", det lyser upp tillvaron!

Ha det nu så bra!
Varma kramar

Karin

7 kommentarer:

Kom Achterom sa...

Hai Karin
What a beautiuful ornament!! love it.
and i hope your boy is soon better.
here i waite a little bith with christmas. We have a tradition in netherland of sinterklaas and it is on 5 december his birthday we give presents.
happy week
Yolanda

Norr om Köpenhamn sa...

Så fint det blev med guld o silver! Själv står jag också i startgroparna till advent.
Det är lite svårt att hålla sig ;o)

Krya på lillkillen och ha en mysig onsdag bland nissar och glitter.
Kram Ulrika

Karin sa...

Hello dear Karin,

I can see that christmas is tiptooing into your house ;) I'm still waiting a little while, because in Holland we also have "sinterklaas" He arrives at december 5th and after that I can throw in my Christmasspirit ;))

Have a nice day!

Mitt hvite hus sa...

heisan---

jeg er også hjemme i dag og koser meg med litt jul... baker pepperkaker og pynter litt..

syns det er kjekt å få det klart til advendt..så kan en bare nyte og slappe av..

God bedring til lille gutt..

klemmer

Edyta sa...

Very nice blog ...

Kristin sa...

Hej Karin, jag är också hemma med sjukt barn. Håller också på att "smygjulpyssla" lite. Igår planterade jag tazetter, hade köpt mina första hyacinter och hämtade mossa till dem och så. Fint... det är ju faktiskt tidig första advent i år, och jag längtar till man får börja på riktigt och inte bara smyga.

Kram till er och hoppas ni piggar på er snabbt!

/Kristin

Kamilla sa...

Ja nu är advent nära! Den mysigaste tiden är ju nu när man får börja smygpynta lite. Alla underbara dofter... Åh till helgen börjar jag pynta!

Kram