fredag 10 juli 2009

Klipp,klipp...

Hej på er alla!
Många blommor har blivit helt förstörda av allt regn. Jag har klippt bort fula blommor från både rosbuskar och pioner och räddat några som håller på att blomma över. De håller sig ytterligare några dagar om man klipper ner skaften och lägger dem i skålar. Så brukar jag även göra med buketter som börjar tröttna. Det går alltid att rädda några så man får njuta av dem några dagar till.Ute la jag rosor och ett flytljus i ett stort keramikfat. Även om vi inte kan sitta ute på kvällarna så ser det jättefint ut inifrån verandan.

Igår trodde jag att jag skulle hinna göra ett inlägg och laddade in lite bilder, men jag hann aldrig. Nu när jag öppnade datorn igen så var de publicerade! Så till er som tyckte det var lite konstigt att jag inte skrivit något, eller att bilderna låg i en konstig ordning så här hade jag tänkt att det skulle bli. Det var nog en av herrarna här i huset som ville vara lite hjälpsam. Själv satte jag teet i halsen när jag såg hur min blogg såg ut *skrattar*.

Ha nu en fortsatt skön helg mina vänner, och lämna inget öppet i datorn. Man vet aldrig vad som händer!

Många kramar

Karin

12 kommentarer:

Susanne sa...

Tänk vad en bild kan säga..Vackert..Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så vackra bilder. Mitt fågelbad är fullt med vatten det med efter allt regnade.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Mamma Millan sa...

Hej hej!!

Så vackra blommor du har...älskar pioner!
Fint vardagsrum med;)

Trevlig Helg!!
~~♥Kram Millan♥~~

Pysselpalatset sa...

Vad vackert du gjort med rosor och pioner. Visst är det härligt att få gå runt och pyssla... Igår fick mina regnvädersskadade rabatter lite extra tillsyn. och rosen fick vi binda upp för den var så tung... Kram till dej och de dina .. ha en underbar helg. Jeanette

becca sa...

Fina bilder, fina blommor!
Men var är det fina vädret?
Hoppas att ni har bättre väder än oss, här har det regnat i snart en vecka, var är SOLEN?

Ha det så bra, kram Rebecca.

Mysiga lantliga ting sa...

Väldigt vackert med alla blommorna!!
Man vill ju njuta av dem så länge man kan.

kram johanna

Vita ljuva tankar sa...

Pioner är underbara.Tur att man kan förlänga skönheten med dem genom att lägga dem att flyta på vatten. Vackert!

Kram Linda

Lissboden sa...

Underbara blombilder!
Jag brukar också göra som du, dvs klippa av blommorna så håller de sig några dagar. Jag kom förresten just hem från dina hemtrakter där vi lyssnar på konserten med Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Det var riktigt bra.
Ha en bra vecka!
Kram/Maria

Myggan sa...

Hej!
Råkade slinka in här lite. Vilken fin blogg du har.
/Myggan

Anonym sa...

Inspirerades av ett tidigare inlägg där du visade en jättefin klematis, Hagley hybrid. Jag har köpt en åt mig själv nu, tyckte färgen gjorde sig så bra mot en faluröd vägg. Hoppas det blir lika fint hos mig som hos dig!Tack för tipset!!

Hälsningar Annika

Karin Lindström sa...

Hej Annika!

Jag hoppas att den blir fin hos dig! Den har varit lättodlad och blommar alltid mycket.

Jag blir jätteglad att du lämnade en kommentar. Det är ju alltid roligt att kunna inspirera andra med saker man själv tycker om.

Lycka till med klematisen och ha en fortsatt skön sommar!

Mvh
Karin

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色