fredag 31 juli 2009

Borta bra men hemma bäst!
Hej på er alla, nu är vi hemma igen.


Vi har varit i Småland på High Chaparral med våra killar och när vi var där nere så blev vi så sugna på att se Österlen igen. Vi bilade till en underbar strand i närheten av Stens Huvud och stannade sen över natten hos våra vänner mitt i Österlen. Nästa dag bar det av till fiskaffären och bagaren och sen fick vi en underbar dag på Borrby strand. Mot kvällen åkte vi och fikade på Olof Viktors i Glemminge innan vi bilade den långa vägen hem. Knappt två dagar men ändå fick vi se några av de sakerna vi tyckte mest om förra sommaren. Bilderna är från Olof Viktors som är en dröm för en estet som mig. Den underbara gamla Skånska gårdsbilden, dofterna, smakerna och atmosfären mitt i det skånska landskapet det är paradiset för mig.

Väl hemma igen så måste jag ändå säga *borta bra men hemma bäst*, men de platserna vi såg ligger inte långt efter! Österlen, we love you!
Ha det nu så bra alla rara vänner och tack för alla era kommanetarer. De glädjer mig verkligen ska ni veta!

Soliga hälsningar

Karin

9 kommentarer:

Lauras gård sa...

Vilken underbar skånegård du visar bilder på! Härligt att ta bilen och åka och kunna göra avstickare utan att ha allt planerat. Kram Stina

STENLYCKA sa...

Åh vad jag blir avundsjuk på dig, har du varit på Österlen och på Olof Viktors. Två platser som jag älskar. Vi brukar nästa göra en tur varje år ner till Österlen på semestern, men tyvärr inte denna semester. Min mor är gammal och mycket sjuk så då vill man vara nära henne. Jag förstår att du njöt, men det är konstigt, hur underbart man tycker att många platser är i Sverige, så är det alltid så himla gott att komma hem igen.
Kram ha en bra fredag och helg!

Dubbelörn sa...

Där var ju vi med!! Åkte i tisdags morse o kom hem sent igår kväll. vi bodde i närheten av Stenshuvud o besökte Borrby strand o självklart även Olof Viktor! Handlade med mig gott matbröd ;).

Lallis - liv och leverne sa...

Oj så fint!:)
Kram Lallis

Ingalill sa...

Visst är det underbart med dessa ställen där man bara kan sitta och titta/njuta av miljön?? Bästa läkemedlet för våran mentala hälsa. Men du, visst är det härligt att komma hem igen?? Vi har ju varit på vift nästan hela semestern men nu är vi hemma igen och myser!!(Ja, lite jobb med huset men lämpligt mycket..) Jag tror inte jag vill lämna Sävar nästa sommar.Ha en fortsatt härlig sommar...Kram Ingalill

Lissboden sa...

Visst är det underbart på Österlen och hela Skåne är fantastiskt måste man säga.
Vi skulle ha åkt dit i början på veckan men vädret är inte tillräckligt bra, tycker vi. Vi skjuter på det så får vi se om det blir lite bättre.
Om vi åker neråt måste vi absolut besöka caféet som du visar bilder på.
Ha en trevlig helg!
Kram/Maria

Karin Krut sa...

Visst är det otroligt vackert längs österlen :) Jag och Lasse åkte där och tältsemestrade för några år sen och jag har längtat tillbaka ända sen dess :)
Ha en skön vecka
Kram Karin

Ullis/Leva på landet sa...

Härliga bilder. Håller med dig. Det är ju jätte kul att få komma iväg men det är alltid skönast att få komma hem igen.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Kicki sa...

Hejsan
Ja visst är Österlen fint. Vi har också varit där i sommar.
Det är verkligen stor mysfaktor.
Vi var där i höstas också med tjejgänget. Då red vi på Islandshästar. Helt underbart att en fin höstdag se Österlen från en hästrygg.
Kram
Kicki