onsdag 15 juli 2009

Jag kan inte vänta...


Jag kan ju som vanligt inte hålla mig. Jag måste bara visa er hur det kommer att bli i bagarstugan. Det blir en hel vägg med hyllor från golv till tak med dörrar av gamla fönster som vi har fått över. Varför de inte blivit använda till något beror på skicket. Flera glas är trasiga och de är krackelerade och ganska dåliga. Men som dörrar i ett uthus duger de gott, i alla fall efter lite omvårdnad!
På bilderna har jag ställt in ett av dem så kanske ni kan få en känsla av hur det kommer att bli. Som ni ser så har jag redan flyttat in en massa burkar och annat. Inte kan jag vänta på att allt ska bli klart inte *ler*.Ivrigheten hat jag ärvt efter min mamma. Har vi kommit på något så är vi praktsikt taget redan där direkt. Det är ju så roligt att se hur det blir och så tråkigt att vänta tills allt står klart. Målat kommer det troligen inte att bli, men det är fint ändå och som sagt det är i uthuset.

Ha nu en fortsatt härlig sommarvecka alla mina kära vänner. Hos oss strålar solen så idag blir det inget mer pysslande, bara sol och bad!

Varmaste kramarna

Karin

Follow Karin Lindström

17 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Så fint det kommer att bli och så roligt att ha det vackert även i uthuset.
Förstår att du är ivrig på att se hur det kommer att bli.Jag känner en som är precis likadan.
Kram

Kristin sa...

Hej Karin! Jag är också sådär ivrig. Min man blir tokig på mig när vi håller på att renovera. Tex om jag känner för att måla plockar jag fram penseln istället för att tejpa, täcka golv etc. Och jag vill helst inreda och pyssla så fort något är någorlunda färdigt.... det är svårt att hålla sig! :-)

Så fint det blir, verkligen en häftig idé med de gamla fönsterna och hyllorna bakom. Perfekt för förvaring ju... skulle nog gärna vilja gå där och nalla en och annan burk från ditt "skafferi" där!

Kram på dig och ha det bra!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Ååååå, for en vakker og inspirerende blogg du har Karin!
Her ble jeg GLAD av å være så her kommer jeg på besøk igjen:)

Ønsker deg strålende sommerdager,
Vibeke.

Mysiga lantliga ting sa...

Hej!! Det ser ju jättefint ut i din bagarstuga. Vad kul att fixa där. Vackert med allt glas i de gamla fönstrena.

kram johanna

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

TUSEN TAKK for varmende ord tilbake! Veldig hyggelig at du vil legge meg til på din liste, jeg har lagt deg til på min også :)

Nattaklemmer

Ullis/Leva på landet sa...

Kommer att bi så fint. När du har dem där spelar det ju ingen roll hur skicket är. man blir ju ivrig när man håller på. Är likadant här.
Kramisar Ullis

becca sa...

Hejsan,
Vad fint det kommer att bli, jag har också svårt att hålla mig och vänta på att saker ska bli färdigt, det är ju så kul att få se resultat.

Mysigt med gamlaburkar, hoppas att du fyller några med något gott=).

Ha det så bra, kram rebecca.

Pysselpalatset sa...

Ja håller med fint som det är.... kram jeanette

LantlivsAnette sa...

Åhhh så fint, himmel vad du är duktig på att få till det !!
Jag är precis likadan, vill pynta direkt...
Ha det gott
Kraam Anette

Viola sa...

Det kommr att bli så fint...ser ljuvligt ut..ivrigheten den har vi gemensamt..:) tack för din rara hälsning ..den värmde, nu ska här förberedas för släktinvasionen till helgen, ha en fin dag, kram

Hannis sa...

Suckar högt här!
Det kommer att bli så fint Karin!

Underbart när allt gammalt återvinns och får finnas kvar.

Njut av sol och bad!

Kram Hannis

Mer av allt sa...

Det blir ju jättefint! Smart och vacker idé att använda de gamla fönstrerna! Det är jättefint med alla alla glasburkar och glasflaskor du satt in dit. Jag har planterat en new dawn i våras och hoppas att den blir lika fin som din. Kramar från mig

Engelska Villan sa...

Hej Karin!!
Vad kul att du hälsade på hos mig, så fick jag chansen at hitta hit!! Vi sågs på bloggträffen i Ulriksdal, jag minns dig, men vi pratade inte så få inte panik nu, hihi :)
Vilka underbara fönster! Och vad ditt vardagsrum ser härligt ut. Hela ditt hus verkar fanastiskt. Ojoj, nu får jag smörpoäng :) hihi!
Kram Anna

Sea Angels sa...

Beautiful pictures...those lovely jars look like they are waiting a batch of strawberry jam...or blackcurrant yumy.
Hope you are well and having a lovely summer.
Hugs Lynn

Vit poesi sa...

Det kommer bli så fint Karin!!
Kram Malin

Drömmar och Lycka sa...

Vilka underbara bilder du visar, det är verkligen något speciellt att renovera. Ha en fortsatt underbar dag! Kram Linnéa

Anonym sa...

Ja, sennilega svo pad er