torsdag 11 februari 2010

Vårfynd!


Jag måste bara visa den här jeansjackan som jag köpte på KappAhl häromdagen. Den kommer att bli en favorit hos mig känner jag, den har redan åkt på flera gånger. Lite insvängd, volang runt knäppningen och liten puffärm. Både rockig och romantisk, precis så som jag skulle vilja vara. Usch ja, min garderob behöver verkligen en uppryckning, men den känns i alla fall lite bättre med min nya jacka *ler*.


Har du hittat något nytt fint plagg som du är extra glad för? Jag köper alldeles för lite kläder, jag vet inte alls vad jag vill ha. Eller så måste jag helt enkelt springa oftare i klädaffärer och hålla mig mer uppdaterad om vad det finns. Undrar om det kommer med åren, med det blir svårare och svårare att hitta rätt i jungeln:) En personal shopper vore något. Hittade det här när jag googlade på en sån shoppare, en hel utbildning! Det är visst inte bara jag som är vilsen *skrattar*!

Ser ni det virkade som hänger brevid jackan? Det är ett av mina senaste loppisfynd. Kan du gissa vad det är? Håll utkik, i nästa inlägg ska jag visa dig!

Vi ses snart!

Kramar
Karin

18 kommentarer:

Elle sa...

Jag måste väl erkänna att även jag är svår när det gäller klädköp. Har kompisar som har samma problem, där är du inte ensam. Mitt senaste inköp är jag mycket nöjd med, en brun stickad kofta som räcker nästan ner till knäna. Den är varm, mjuk och passar till allt! Bär den ofta nu när det är så kallt ute.
Att hitta skor är ännu svårare. Jag tror nästan att min man har fler skor än jag!
Ha en skön kväll! Kram Elle

Viveka i Bläckhornet sa...

men shit Karin vilken härlig jacka. En sån måste jag bara ha. Helt i min stil. Funderar bara på storleken...hmm. Jaa, jag håller nämligen på med vikten. Och tänk om jag verkligen lyckas gå ner litegrann också blir jackan förstor, eller tvärtom - hemska tanke :O

Kram Viveka

Fröken Berger sa...

Hurra! Kommentar No 1!

Ja det går bra faktiskt! Band min första krans idag. Ett stort hjärta i vita och rosa vaxblommor. Min egen idé faktiskt;) Nu ligger den i hennes skyltning så lite mallig får jag väl vara?

Tjusiga loppiskuddar! Hittade några stramaljkuddar...(tror jag det heter det du syr av) på Pingstkyrkans loppis i E-tuna, och hur som helst kom jag att tänka på dig!=)

Ta hand om dig, Karin!♥

Fröken Berger sa...

NEJ! Två stycken hann före!=)

Vintage House sa...

Hej Karin,
En härlig jacka, jag fyndade lite kläder på halva priset rea som jag är glad för. få unna mig lite då och då mammaledig som man är:) ha det nu så gott!
Kram sandra

basiclabelSweden sa...

Jag mästa säja: jag köper och så inte så mycket kläder för mig själv men, jag har redan köpt en sommar kjol ;) I'm ready for the sun :)

Hos kappahl underbart!

Kram bellavien

Unknown sa...

Har ofta önskat mig en personal shopper, han skulle direkt ta fram guldkornen och de skulle sitta som gjutna på mig. Så får väl hoppas på att många går den där kursen så de blir lite fler:))
Tror faktiskt inte jag handlat kläder sedan före jul, inte ens en ynka strumpa:( men nu när takdroppet verkar ha kommit igång så känner man att man vill ha något nytt och frächt.
Jackan såg ut att vara vårlig och som du säger pluttinutti och tuff på samma gång.
Ha det bra.
//*camilla

Anonym sa...

Den var riktigt snygg,är just nu på vårspaning bland kläder. Älskar att köpa kläder, men inser att åldern börjar ta ut sin rätt=(
Storlekarna är inte riktigt desamma som förr!Annars kan jag rekomendera både Beckmans(s-näs) och Indiska mina små guldgruvor! Ha en skön helg/Annica

House number 15 sa...

Det är jeans som gäller till våren och det ska vara ljust och snowwashed i tyget. Jeansjacka är helt rätt i tiden. Jag har alldeles för högt klädkonto men mode är ett intresse som jag har.

Kramar C

lottens vita och gröna sa...

oh den du, helt underbar, jag kan inte ha midjekort har jag fått för mig...skule med verkligen behöva en personelshopper, köper sååå fel saker hela tiden!
känner mig inte helt säker på vad jag vill ha...kanske är det fyrtio års kris att känna sig tantig eller poppig mina skräckklädslar, fniss!
må så gott min vän, varmkram lotten

Nilla Q sa...

En utbildning för persnal shpper - det var det dummaste jag hört!

Men din jacka tycker jag är jättesnygg, en sån skulle jag gärna kunna ta!
Annars känner jag i igen mig i dig, känner att jag inte har speciellt bra koll och shoppar inte alls mycket i vanliga fall.
MEN, till min egen stora förvåning, har jag när jag varit här i Danmark, förvandlats till en shopping-galning! Känner inte igen mig själv!

Kul att ha hittat till din blgg, förresten! :)

Kram Pernilla

Lina sa...

Vilken jättesnygg jacka! Tack för tipset! Får kanske bli en tur till Kalmar snart för närmare inspektion i butik. Önskar Kappahl kunde börja med postorder. Handlade mycket där förr, men sen jag flyttade ut på landet (till Öland från Sthlm) så hör det till ovanligheterna att jag ens kommer dit nån gång om året.
/Lina (Minette&Minou)

Blåbärs och smultronstället sa...

Kikade också på denna fina jeansjacka häromdagen, men jag har inte provat den än...
Jag ska snart visa ett vårfräscht klädesplagg i morgon tänkte jag.
Det virkade kanske är en fin tröja eller överkast...
Ha en mysig helg!
Kram Susanne

LantlivsAnette sa...

Åhhhh Karin !! Vilken fin jeansjacka..en sån vill jag också ha !! Och nu blir man ju sååå nyfiken på det fina virkade som du ska visa oss snart...
Kraaam Anette

Körsbärshöjden sa...

Att handla kläder är inte min grej heller..har samma stil jag alltid haft..jeans, stickad tröja eller flanell skjorta :)

Det fina som hänger bredvid..tror jag är en klännig.

Ha en fin Fredag
Eva

Karin Krut sa...

Jag tror att vi springer lite för mycket i fel affärer ;) om vi hittade ut ur loppisarna och in i klädaffärerna så kanske det skulle bli bättre :D Jackan är helt underbart bedårande.. triggar helt klart massor med vårkänslor och på tal om det så har vårfåglarna börjat kvittra här!!
Ha en skön dag
Kram Karin

Anonym sa...

Vilken fin jacka!!
Ja, jag tycker också det är så svårt med klädköp. Idag var jag med min väninna på stan o köpte en härlig vit tunika från Branting, helt ljuvligt material!
Måste nog också se över garderoben, för där finns nog inte många skönheter :)

Dubbelörn sa...

Skulle gladeligen ta emot en personal shopper!

LÄngtar efter vårkläder!