måndag 19 maj 2008

Orangeriet och utmärkelse..

Tusen tack, Annie med en av mina absoluta favoritbloggar Annalunda för denna fina utmärkelse! Det är alltid lika inspirerande att besöka dig, speciellt eftersom jag älskar blommor och trädgårdar.

Nu ska jag skicka den vidare till fem bloggare. Det är svårt att välja, och många har redan fått den men jag skickar den till

Marie med den underbara bloggen Hemtrevnad i Rud. Marie är så härlig. Hennes inlägg är roliga och hon visar alltid massor av vackra saker. Ja, hon är en verkligt rar och ärlig tjej och har en av mina favoritbloggar.

Lea med den roliga och vackra bloggen Leas lantliga. Lea skriver alltid så man blir glad. Hon renoverar ett gammalt hus och har ett öga för vackra saker. Är dessutom en härlig tjej, väl värt ett besök.

Madelene med bloggen Linneagården. En vacker och inspirerande blogg. Gillar man gamla saker och loppisfynd är det jätteinspirerande att kika in här.

Annika med en helt ny blogg Timeless Home. Äntligen har min vän Annicka börjat blogga själv. Jag vet ingen som är värd denna utmärkelse mer än hon. Kreativ är bara förnamnet här. Allt hon gör är underbart, från kort till roliga presenter, pyssel, vackra förpacknngar och lådor etc. Dessutom har hon ett fantastiskt hem med många underbara saker i. Välkommen till bloggvärlden!

Anneli med en relativt ny blogg Me and my Home. Här får alla som älskar vintage hem verkligen inspiration. Hennes hus med underbara saker är så vackert. Jag måste bara hit och kika ofta ifall hon visat något nytt fantastiskt.

Kristin med den vackra och inspirerande bloggen I mitt paradis. Hon var en av mina första bloggvänner. Här finns det alltid massor av tips och vackra bilder från hennes fina hem. Gillar man trädgårdar som jag är det väl värt ett besök också. Sen är Kristin en sån gullg och omtänksam tjej så det förgyller ju hennes blogg såklart.

Avslutar med en bild utifrån vårt orangeri med mina barns coola recyclegunga. En motorcykel gjord av bildäck. Fler har efterfrågat mer bilder härifrån och det kommer snart. Ska bara ordna kameran först.

Tack ännu en gång Annie! Och jag önskar alla en fortsatt skön vecka!

kramar

Karin

9 kommentarer:

Kol&Rosors sa...

Gratulerar till utmärkelsen.

Det är första gångeb jag tittar in..
Du har också inredningbutik,jag också...
Välkommen in till mej!

Ha det så gott & en härlig tisdag!
Kram/L-Lott

Lea sa...

Men alltså... tusen miljoners tack för utmärkelsen!
Och grattis så himla mycket till din som du verkligen är väl värd. Det är ju hos dig man finner kraft och inspiration.
Nu fick jag nu fart i blogghuvudet, det behövde jag verkligen:-)
Ha en mysig dag!

hemtrevnad marie sa...

Tack söta goa du!!!!
Och grattis till din egen utmärkelse!!!!
Du får den tillbaka av mig också, för din underbara blogg, och för att du är just DU!!!!!!
Nu får du inte bli förvånad om det dröjer innan jag får in den här bilden....du vet jag och teknik....jag fick den förra veckan också ,och har inte fått in nån bild än....väntar på att sonen ska hjälpa mig, hihi!!(han har inte varit hemma....)
Ha den allra bästa av dagar !!!!!
Tusen kramar och tack!!!

Vita hjärtan & rosa drömmar sa...

Grattis! och måste bara säga att du har en jättefin sida. Många fina bilder, ska kika vidare nu =) Kramar Malin

Millas Mirakel sa...

Hej Karin !!

Grattis till awarden, den är du väl värd som inspirerar så mycket !!

Jag har något till dig...kika in hos mig får du se !

Kramen Camilla

annika sa...

Tack Karin
Vilka vackra ord.. man rådnar. Det måste vara någon annan hon skriver om... tänkte jag. Fortsätt underhålla mig oss på nätet det är bättre än en inrednings tidning.
Annika :)

Anneli sa...

Men oj, vilken överaskning..!!
Det var verkligen kul efter en tuff arbetsdag att få läsa dina fina ord - tusen, tusen TACK!!

Och ett stort GRATTIS till dig, som är något mer erfaren i dessa kretsar...;) Keep on blogging, säger jag bara...härligt att du delar med dig och inspirerar oss andra!!

Kram, A:)

Hjärtans sa...

Vilken mysig och fin blogg du har.
Är det Ok att jag länkar till dig?
Jenny

Hannas form sa...

Grattis till utmärkelsen!!!! Det är du värd!

Såg att du kommer till bloggträffen...vad ROLIGT!!! Det ska bli jättekul tycker jag.

KRAM
KRAM
Hanna