söndag 24 maj 2009

Ljuvliga vita syrener...




Hej på er alla, hoppas ni haft en sköööön långhelg!

Ute blommar syrenerna och inne har jag fyllt olika vaser i flera rum med dem. Det både doftar gott och är vackert!

Här är utsikten från vårt matrum, det är så grönt ute nu. Orangeriet som var ett gammalt garage vi aldrig använde är nymålat i Falu svart. Här sitter vi när vi har fest och inte vädret är det bästa! Midsommar brukar vara en sån kväll. Då har vi lövat, garagedörrarna står öppna och vi sitter under tak ifall det regnar!






Ha det så bra, och vi ses snart igen!

Många kramar

Karin


Follow Karin Lindström

15 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

God kveld min rara venn!!

Takk for din gullige hilsen!
Jeg har savnet deg! Så skjønt å få blogge litt igjen og få dele disse herlige stundene som vi nå har. Kan du skjønne hvor Mai ble av? Er sjokkert over at det straks er Juni og full sommer!

Det er skjønt å være i litt bedre stand, å klare bruke armene litt mer som de burde. Bare å skrive noen rader gjør godt. Ja,jeg vet du har tenkt på meg, det gjør godt og vite! :) Jeg måtte også le av dine ord, tenk at vi begge hadde sittet og nytet av vafler og kaffe på hver vår kant. (vi skulle jo gjort det sammen) Det er vel kanskje typisk skandinavisk Søndags mys :) Så herlig det blomstrer ute, og syriner er jo så vakkert. Hvilket herlig bilde du har fotografert! Det er deilig å stå opp om morgenene og åpne dørene og kjenne den friske og sommerlig luften. Og dørene får stå åpne hele dagen. Men straks må jeg vel passe på for det drøyer vel ikke lenge før vår lille kattunge vil springe nysgjerrig rundt og rote. Du skal bare vite hvor glade vi er, og Julie er stolt som bare det. Jeg hadde vel trodd hun skulle være mer sjalu, men jeg får trygt holde den og kose littegrann.

Nei nå skal jeg nyte av dine siste poster, og så ønsker jeg deg en riktig god natt. Ha en underbar ny uke min venn og passe på og ta dype åndedrag av denne herlige tiden!!

Må så godt!!
Varmeste klemmer
Aina

PS: Vår sofa er solgt! Nå en Howard!! :))

Lilla huset på prärien sa...

Så fantastiskt Karin! Ett orangeri!! Du har verkligen allt en kvinna kan önska sig tycker jag! Har du även en walk-in-closet eller? :)

Det ser otroligt fint ut med syrenerna och det fina orangeriet i bakgrunden. Där hade jag gärna suttiti i midsommar och druckit en kall god öl till sillen :)

Kram Jenny

STENLYCKA sa...

Hej Karin!
Underbara bilder igen och så vackert ditt orageri är.Det är väl jätte bra med ett rum där man kan sitta när det inte är så bra väder.
Apropå syrener tycker du att vita syrener doftar lika mycket som de lila, jag tycker inte det?
Önskar dig en bra början på veckan!
KRAM

Vit som snö sa...

Åhh så härligt med vita syrener, både för lilla nosen och ögat!
Har två buskar och räknar med blom om 2 veckor lagom till skolavslutningarna.
Vad smart att göra ett orangeri av ett oanvänt gammalt garage! Det är ju perfekt att ha ett ställe att krypa in i när vädret är på annat humör än man själv!
Ha en skön vecka!
Kram Cilla

gamla skolan sa...

Älskar syrener ! Jag har själv också plockat in , så att man kan njuta av dom både inne och ute ! Kramar Susanne / den gamla skolan

n o r d i n g å r d e n sa...

Himmel så vackert! Vit skir syren och gröna ljuslykotor till.... ett fd garage? Så snyggt i svart med fina fönsterrutor! Vilken lycka att ha en sådan festplats!! Och så fiffigt att göra om det till det! Kan tänka mej att du har det avckert där inne.... solen är här, frukost ute väntar!! Mari.

rosenskära sa...

Ett gammalt garage? Jag antar att det har fått fler fönster sedan det bytte funktion? Det ser i vart fall helt underbart ut, kan bara tänka mig hur vackert det blir inför midsommar!

Här njuter vi av syrenernas sista andetag, tänk vilken magisk tid det är!

Kram/Lena

Hannis sa...

Mmmm!Härligt med syren!
Riktig sommardoft!

Nu rusar tiden fram!
Snart Juni och midsommar.
Slängde undan jackan i dag och cyklade till jobbet i t-shirt=))
Härligt!

Må gott//
Kram Hannis

Lilla Blanka sa...

Hej Karin!

Ja vita syréner är helt oemotståndliga!!!

Min lilla tjej hade plockat en bukett och jag blev så glad när jag kom hem från jobbet och såg den på köksbordet!

Tack för dina alltid så goa kommnetarer och din omtanke! *kram*

Ha en fin vecka!
Mia

Susanne sa...

Syren doften nästan kommer igenom dator skärmen underbart!!Kram Från Fare

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt med syrener. de har inte slagit ut än här. Ett orangeri skulle jag verkligen vilja ha, så underbart. Skulle annars kunna tänka mig ett lagom stort växthus.

Kram Ullis

Inspiration i vitt sa...

Hej Karin, tack snälla du för din gulliga kommentar hos mig.
Ja nu är det en härlig tid då syrenerna blommar och man kan suga i sig de underbara dofterna.
Vad härligt det lät med ett gammalt orangeri och jag förstår att det är ett perfekt ställe att vara på vid midsommar och andra fester.
Kram på dig/Ingela.

VIKTORIA sa...

Halloj, ville bara kika förbi och tacka för senast. Supertrevligt och gott! Glömde fråga dig vad du och Annika har hittat på - är det ett förslag på vävprojekt? Tack än en gång och kram, Viktoria

Tidsmästarinnan sa...

Hej Karin,
gokväll i din syrendoftande stuga :-)
Å vad härliga bilder... den här tiden som är nu vill man ju aldrig ska ta slut. Vår lilla radhusplätt doftar syren, vallmon är på väg... oregano har jag fått av rara grannen och planterat nu ikväll, kunde inte hejda mig. Det är helt underbart!
Önskar dig fina vårdagar!
(Eller är det försommar redan?)

Kram kram
Susanne

timelesshome annika sa...

Ljuvliga syrener !
Jag älskar ditt orangeri.
Hoppas du kommer att använda divanen.
Visst var det trevligt sist?
Kramar från Annika